Dries Roelvink hoopt dat kleinzoon zanger wordt

Dries Roelvink hoopt dat zijn nieuwe kleinzoon Andy in zijn voetsporen treedt. "Ik hoop dat er een zanger bij komt", vertelt Dries, die zondag voor de tweede keer opa werd, aan Novum Nieuws.

"Hij heet Andy, dat is al een naam van een zanger die ik zeer waardeer, namelijk Andy Williams", vertelt de 54-jarige zanger. "Het zou heel erg leuk zijn als hij een microfoon pakt en een soort opvolger wordt. Dat hoop ik stiekem."

Roelvink kon zondag niet bij de bevalling van zijn dochter zijn. "Ik was nog onderweg na een optreden. Dus ik was een kwartier later", aldus Dries. "Maar toen kwam opa Dries binnen. Dan voel je zo'n enorme blijdschap. Het is wonderlijk dat je meteen zo veel kan houden van iemand die je nog nooit hebt gezien."

Roelvink vindt dat hij tot nu toe te weinig tijd in zijn oudste kleinkind heeft gestoken. "Ik wil er meer tijd voor in gaan ruimen, maar dat zeg ik al langer. De weken vliegen voorbij, maar gelukkig zie ik mijn oudste kleinkind wel veel nu hij vlak bij mijn huis op school zit."