Trailer: Cloudy with a Chance of Meatballs 2

Een paar jaar geleden werden we getrakteerd op een animatiefilm waarin voedsel uit de hemel kwam vallen. Als je dacht dat het niet veel gekker kon, dan heb je het mis. De eerste kleurrijke trailer voor Cloudy with a Chance of Meatballs 2 bewijst het tegendeel.

Het plot van Cloudy with a Chance of Meatballs 2 speelt zich direct af na het eerste deel en is gebaseerd op een origineel verhaal en dus niet op een boek zoals zijn voorganger. De wetenschapper Flint krijgt de kans om bij het bedrijf The Live Corp Company te werken en zo bij te dragen aan het verbeteren van de wereld. Flint komt er hier achter dat zijn machine, waarmee hij eerder voedsel liet regenen, nu gebruikt wordt om kruisingen tussen dieren en voedsel te creëren. Hiermee komen enkele schattige wezentjes tot leven, maar ook monsterlijke beesten.

De nieuwe film wordt geregisseerd door Cody Cameron en Kris Pearn. Het merendeel van de stemacteurs uit het eerste deel zullen weer te horen zijn. Alleen de rol van Earl de agent wordt overgenomen door een ander, omdat Mr. T niet aan de sequel meewerkt. Terry Crews is zijn vervanger.

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 draait vanaf 19 december in de Nederlandse bioscopen.