Maak je eigen wapens in Sacred Citadel

Deep Silver onthult vandaag meer informatie over de RPG-elementen in Sacred Citadel. De Khukuri Shaman, de Ancarian Ranger, de Safiri Warrior en een personage dat later onthuld wordt, hebben hun eigen set vaardigheden die sterkere aanvallen garanderen, afhankelijk van hun ervaringsniveau.

In de game kunnen personages veel verschillende elementen voor hun uitrusting uitkiezen: wapens die de aanvalswaarden versterken of een harnas om de verdedigingsstats te verbeteren. Met Sacred Citadel kan iedereen zelf combinaties van wapens maken.

Vul de voorraad van je personage aan met de schatten die hij vindt tijdens zijn missie en besteed het bij een van de vele handelaren in de stad. Spelers bezitten ook een aantal drankjes die gebruikt kunnen worden om de health- of de krachtmeter aan te vullen om zo verwoestende aanvallen te ontketenen. Deze mogelijkheden zorgen ervoor dat spelers hun personages kunnen invullen zoals zij dat willen.

De gebeurtenissen in Sacred Citadel fungeren als een proloog op het volgende hoofdstuk van het Sacred-verhaal. De ontdekkingen in het spel hebben rechtstreeks betrekking op de aankomende actie-RPG Sacred 3. Sacred Citadel komt uit als digitale download via PlayStation Store, Xbox LIVE Arcade, en via onder andere Steam voor pc-spelers.