FOK!filmtips van de dag: Deuce Bigalow Male Gigolo

Elke dag worden er meerdere films op televisie uitgezonden. Welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daaraan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te kijken? Je leest het op FOK! 

Rob Schneider is Deuce Bigalow en dus een mislukkeling die aquariums schoon maakt. Als hij op een dag op het huis van een mannelijke escort past, neemt hij per ongeluk een zakelijk telefoontje aan. Vanaf dat moment staat hij bekend als Deuce Bigalow Male Gigolo, om 20.30 uur op Veronica.

Een in de steek gelaten baby geeft twee eenzame mensen een tweede kans op een gelukkig leven. Blessings is te zien op RTL8 om 20.30 uur.

Vol spécial is een documentaire op CANVAS om 23:10 uur. In afwachting van hun definitieve uitwijzing van Zwitsers grondgebied, worden uitgeprocedeerde asielzoekers gevangen gezet in het detentiecentrum van Frambois. Een aantal van hen leeft al jaren in Zwitserland, werkt, betaalt belasting en hebben een gezin gesticht. De opsluiting in de gevangenis van Frambois kan zomaar twee jaren duren, alvorens ze zonder aankondiging opeens op transport worden gezet. Degenen die weigeren mee te werken worden geboeid en onder dwang op het vliegtuig gezet.

Wanneer een zwerm gigantische prehistorische insecten per ongeluk gekweekt worden bij ondergrondse verbouwingen, wordt de mensheid al snel met uitsterven bedreigd. FBI agent Matt Pollack moet de strijd tegen deze insecten aangaan, voordat zij zich kunnen gaan vermenigvuldigen. Bugs start om 00:00 uur op RTL7.