Robben: "Dit wordt een sensationele wedstrijd"

Arjen Robben verwacht veel van het bekerduel tussen Bayern München en Borussia Dortmund komende woensdag. "We willen winnen, we moeten winnen."

De vleugelspeler laat in gesprek met Bild weten dat Bayern er veel aan gelegen is om te winnen van Dortmund. "We willen de bekerfinale bereiken. We willen winnen en we moeten winnen. Dortmund volgt ons goed en ze weten natuurlijk dat we een sterke ploeg hebben."

"Zij zullen ook sterker voor de dag komen dan normaal, omdat ze weten dat we goed zijn. Dit wordt een sensationele wedstrijd en we moeten zorgen dat we voor ieder stukje gras vechten, meer dan honderd procent geven. Hoe we winnen maakt me niet uit, een 1-0 na verlenging is ook goed."

Vorig seizoen kwamen de twee teams elkaar pas in de finale van de DFB Pokal tegen. Destijds was Dortmund met 5-2 te sterk. Een week later verloor Bayern ook nog de finale van de Champions League. "Toen werden we vooraf de hemel ingeprezen, maar bleken we uiteindelijk de verliezer. Het was één grote catastrofe, we weten hoe snel het kan gaan."