Nederlanders gezocht om fataal ongeluk Antwerpen

De Belgische politie is op zoek naar een groep Nederlanders die zaterdag betrokken waren bij ruzie die uitmondde in een fataal ongeluk in Antwerpen. Het 22-jarige slachtoffer werd na een ruzie met acht inzittenden van twee auto's met Nederlandse kentekenplaten, per ongeluk overreden door zijn eigen neef. Dat schrijven Belgische media.

De man zat met zijn neef en nog iemand in een auto toen hij het aan de stok kreeg met de Nederlanders. De bestuurders van de Nederlandse voertuigen reden de drie Antwerpse Turken tot twee keer toe klem, waarna een vechtpartij ontstond.

Na de vechtpartij stapten twee van de drie Belgen in hun auto en reden weg. De bestuurder besefte niet dat zijn neef niet in de auto zat, maar neergeslagen voor de auto lag. Het slachtoffer werd vervolgens twee keer overreden.

De bestuurder meldde zich later zelf bij de politie. Aanvankelijk probeerde hij de Nederlanders de schuld te geven, maar uiteindelijk vertelde hij de waarheid. De politie is toch op zoek naar de Nederlanders omdat ze worden verdacht van agressie in het verkeer en geweldpleging.