FOK! wat een weer...Iets minder koud

Goedemorgen! De meeste sneeuw is dit weekend in het zuidoosten- en oosten van ons land gevallen. In Limburg viel plaatselijk zelfs vijftien tot twintig centimeter, terwijl het in het noordwesten grotendeels groen bleef. Als er daar neerslag viel was dat hoofdzakelijk natte sneeuw. De temperatuur lag daar dan ook wat hoger dan in de rest van het land.

Vandaag blijft het grotendeels bewolkt en lokaal valt er nog wat lichte regen of natte sneeuw. In het zuidoosten blijft het waarschijnlijk wat langer doorsneeuwen, maar ook daar lijkt er niet zo veel meer bij te gaan vallen. De temperaturen liggen vanmiddag tussen de 1 en 4 graden. De wind komt uit het noordoosten is matig tot vrij krachtig.

De komende dagen zal het wat zachter zijn dan dat we gewend waren, want overdag ligt het kwik rond de 6 graden. Het blijft deze week verder overwegend droog, maar wel overwegend bewolkt.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Schaapje in de sneeuw. Dit schaap dat KlapMongeul tegenkwam heeft weinig last van het huidige winterweer.

Weiland in de sneeuw
Ook bij KlapMongeaul waren de hoeveelheden sneeuw niet zo groot.