FOK! wat een weer...Koud

Goedemorgen! De huidige winter weet maar niet van opgeven. Ik was gisteren veel buiten en ik zat mijzelf echt kwaad te maken vanwege de lage temperaturen en die rotwind uit het noordoosten. Klaar ben ik ermee! Toch zullen ik en de andere anti-winterliefhebbers het nog even moeten volhouden, want zachter weer zit er pas over een dag of 5 in.

Kijken we nog véél verder op de weerkaarten, dan zien we dat er écht een verzachting aan zit te komen. Voorlopig is het dus nog niet zover en zullen we het moeten doen met een afwisseling van wolkenvelden en perioden met zon. In het zuiden vielen  gisteren een paar verrassend actieve sneeuwbuien, terwijl in het westen de zon volop scheen. De stroming draait vandaag meer naar het oosten toe, dus de sneeuwkansen nemen vandaag verder af. De temperatuur ligt vandaag rond het vriespunt.

In het weekend kan er plaatselijk wat sneeuw vallen en die kans is het grootst in het zuidoosten van ons land. De wind neemt ook weer toe en de gevoelstemperatuur zakt dus ook weer flink. Helaas zullen de meesten van ons verplichtingen buiten de deur hebben en de mensen die met het OV, of op de fiets naar zijn/haar werk moeten, zullen zich daar zeker nog op moeten kleden.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Warm en zonnig Heerlijk! Een warme en zonnige foto uit Portugal. KlapMongeaul zorgt voor de lente!