FOK! wat een weer...Schraal

Goedemorgen! Het worden een paar schrale dagen waarin het voor het gevoel erg koud zal gaan worden. De wind uit het noordoosten neemt toe tot windkracht 4 tot 5, maar voor het gevoel zal het veel kouder zijn en dit komt mede doordat het maximaal maar 2 graden zal worden deze week.

Over het weerbeeld kan ik eigenlijk heel kort zijn: wolkenvelden en af en toe zon. Dit weerbeeld zal de komende vier tot vijf dagen ook niet gaan veranderen. Erg saai weer voor een weerman, maar soms is het even niet anders. Het enige dat ik nog kan vermelden is dat de temperatuur overdag net iets boven het vriespunt uit zal komen en dat het in de nachten op de meeste plaatsen licht vriest.

Het meest slechte weer vinden we in bepaalde delen van het Middellandse Zeegebied. In Griekenland viel er de afgelopen dagen al erg veel regen, terwijl het ook in Spanje niet overal pluis meer was. De overige delen van het Iberisch Schiereiland krijgen de komende dagen nog het één en ander aan regen te verduren.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Zon in het bos Een werkelijk prachtige foto van qltel die hij maakte tijdens zijn boswandeling in de buurt van Groesbeek.

Laatste sneeuw
En dit zijn de laatste sneeuwresten die qltel onderweg tegenkwam.