Ferry Doedens bedankt voor Richard Gere-status

Ferry Doedens heeft geen behoefte om een Hollywoodster te worden. De 22-jarige acteur bezocht maandagavond de première van de film Arbitrage, waar pers en publiek massaal op af waren gekomen omdat hoofdrolspeler Richard Gere aanwezig was. "Voor mij geen Richard Gere-status", reageerde Doedens voor de camera van Novum Nieuws.

"Ik heb er wel eens over nagedacht", bekende de acteur. "Stel dat je zo erg bekend bent in Amerika, dan verdien je ten eerste heel erg veel geld, dat is lekker. Maar om nou de hele dag paparazzi achter me aan te hebben en altijd maar in de belangstelling te staan."

De bekendheid die hij als soapster heeft is genoeg voor Doedens. "Met Goede Tijden vind ik het al heftig", aldus de acteur. "Dus als je dan wereldwijd bekend bent. Als ik hetzelfde bij Goede Tijden zou verdienen, zou ik het prima vinden. Maar ik zou niet wereldberoemd hoeven zijn."

Doedens heeft dan ook niet de ambitie om naar het buitenland te gaan voor een internationale carrière als acteur. "Laat mij maar gewoon lekker in Nederland, dat is goed."