Gere zoent met studente in College Tour

Richard Gere heeft met een studente gezoend tijdens de opnamen voor College Tour. De acteur reageerde aanvankelijk terughoudend toen de dame hem vroeg of er een speciale techniek is voor een filmkus, maar kuste haar later alsnog.

"Hij keek mij aan en vroeg of dit wel legaal was", vertelt College Tour-presentator Twan Huys in De Telegraaf. "Ik legde hem uit dat het zelfs wanneer hij er een joint bij opsteekt nog legaal is in Nederland. Waarop hij moest lachen."

De studente, die regisseuse wil worden, noemde de 63-jarige Gere een lafaard toen hij de filmkus weigerde. "Hij zei tegen haar: jij komt er wel. In de filmwereld heb je lef nodig en dat heb je." In de afkondiging van College Tour verliet de Amerikaanse acteur opeens het podium en kuste hij de studente vol op haar mond. "De zaal ging uit zijn dak", aldus Huys.

Volgens Huys was Gere erg openhartig in College Tour, dat vrijdagavond op televisie komt. "Zo vertelde hij over mindere kanten van zijn faam en dat hij meerdere stalkers heeft."