Gratis Pokémon kijken op je mobiele apparaat

Velen van ons zullen aan Pokémon een jeugdsentiment hebben. Iedere ochtend weer, met een bammetje voor de buis kijkend hoe die mafketel Ash met zijn trouwe Pikachu op pad gaat, badges haalt en keer op keer Team Rocket verslaat.

Voor deze mensen, en wellicht anderen, is dit nieuwtje misschien heel leuk. Met de vele games, externe applicaties, spin-offs op de consoles, speelgoed en eindeloze nachtmerries van gevangen genomen worden door de bad-guys heeft Pokémon niet genoeg invloed op ons leven gehad.

The Pokémon Company gaat daar nu verandering in brengen met de app Pokémon TV. Met deze app, beschikbaar voor Apple iOS en Android apparaten, kan je overal, of je nu in de trein of op de pot zit, even gauw een aflevering van Pokémon erbij pakken. En alsof dat nog niet genoeg is komen er ook speciale trailers, filmpjes en movie-events op te staan.

Deze applicatie zal iedere week een update met meerdere afleveringen krijgen, en het mooiste van deze app is dat hij helemaal gratis is! Waar gaan jullie genieten van Pokémon?

Update: In de Apple App Store is deze app heel simpel te vinden door te zoeken op Pokemon TV, maar op Android apparaten kan dit, zoals in de reacties ook al gezegd is, nog eens lastig uitpakken. Daarom, voor de diehard Pokémon-fans onder ons die een Android-apparaat in gebruik hebben, kan je ook hier klikken om direct op de Google Play pagina voor Pokémon TV uit te komen.