Finalisten The Voice Kids in Abbey Road Studios

De finalisten van The Voice Kids zijn in de voetsporen van artiesten als The Beatles, Pink Floyd en Adele getreden. De zes tieners namen in de beroemde Abbey Road Studios in Londen een nummer op, maakte RTL maandag bekend.

De zes strijden vrijdagavond om de winst van het tweede seizoen van The Voice Kids. Naast een platencontract en studiebeurs sleept de winnaar ook een optreden in Disneyland Parijs in de wacht. Daar mag de winnaar I Just Can't Wait to Be King uit The Lion King ten gehore brengen. In Londen hebben alle finalisten hun versie van het nummer opgenomen.

Tijdens de livefinale moeten de zes overgebleven talenten minstens drie keer optreden. De finalisten openen de show gezamenlijk, waarna ze met hun coaches op het podium verschijnen.

Ook moeten de tieners solo aan de slag. De drie talenten, een per team, met de meeste publieksstemmen mogen hun single ten gehore brengen. Daarna moet duidelijk zijn wie The Voice Kids wint. Tussendoor is er een gastoptreden van Fabiënne Bergmans, die het eerste seizoen van de talentenjacht won.