Kanye West wil geen rokje meer aan

Rapper, modeontwerper en huidig scharrel van Kim Kardashian, Kanye West wil geen rok meer dragen. De hippe kleding van de stoere rapper is blijkbaar toch niet zo hip en modern als gedacht.

Kanye droeg afgelopen december tijdens een benefietoptreden een leren rok. Hij was helemaal in de wolken met zijn rokje. "I just love this. I just like the silhouette, it’s really modern." Collega rappers waren minder te spreken over zijn vrouwelijke kant. Zo zei Chris 'ik sla mijn wijf' Brown op Twitter: 'Niggers gone be wearing heels next."

Jay-Z zag echter wel iets in het idee om een rok te dragen en vond het niet erg dat Kanye tijdens een tournee een rok combineerde met een soort van KKK-outfit. Een rivaal van Kanye bracht ter ere van de rok van Kanye een nieuw nummer met de titel 'Lift Up Your Skirt'.

Kanye heeft achteraf spijt van z'n keuze om de rok te dragen. Hij heeft 'fotoboer' Getty Images verzocht om alle foto's van hem in deze rok te verwijderen uit de database. Gek genoeg mogen foto's van hem in andere rokken wel gewoon blijven staan.

Kanye is zelf ook een ontwerper en ontwerpt vooral kleding voor zijn zwangere vriendin Kim Kardashian. Kim liet eerder al weten dat Kanye de babykleertjes voor hun zoon of dochter mag ontwerpen. Daar zal ongetwijfeld een leuk rokje bij zitten...