'Killzone en racegame bij aankondiging PlayStation 4'

Over precies twee weken komt Sony met een groot evenement over de toekomst van PlayStation. Hier kondigt Sony waarschijnlijk de nieuwe PlayStation aan en krijgen we meer te weten over de games die snel op de console van Sony moeten verschijnen.

De verwachting is dat we een nieuwe racegame krijgen en kondigt Guerrilla Games een nieuwe Killzone-game aan. Evolution Studios, ontwikkelaar van Motorstorm, is samen bezig met verschillende Bizarre Creations medewerkers aan een nieuwe arcade racegame voor PlayStation 4. Oorspronkelijk zou de game deel uitmaken van de Gran Turismo-franchise, maar Sony Japan heeft uiteindelijk aangegeven dat de game doorgaat als een nieuwe IP.

Ook Ivory Tower, een ontwikkelaar met oude werknemers van Eden Games, zijn bezig met een racegame dat moet lijken op Test Drive Unlimited. Samen met de racegames is Sony ook van plan om beelden te laten zien van een nieuwe Killzone, wat uiteraard opnieuw in ontwikkeling is bij Guerrilla Games. Het op 20 februari in New York geplande evenement is live te volgen via het internet.