Meisje (5) misbruikt kleuter op school

Op de First Lutheran Church of Carson School in het Californische Carson is het een waar Sodom en Gomorra. Een vijfjarig meisje zou regelmatig seksuele handelingen hebben verricht op een vierjarig jongetje. Het meisje zou de piemel van het jongetje meerdere malen in haar mond hebben genomen.

De handelingen vinden volgens advocaat Greg Owen waar dan ook op de kleuterschool plaats. Zo zou het gebeuren in de dichte glijbaan, tijdens het middagslaapje en in de toiletten. "Hun levens worden verwoest", aldus Owen die de zaak aankaartte. "En we weten dat er meer slachtoffers zijn."

Zo heeft de vader van een vierjarig ventje geklaagd over het feit dat zijn zoon door het meisje zou worden lastiggevallen. "Hij heeft me over alle slechte dingen verteld die zij hem heeft aangedaan. Het gebeurde in de klas, in de toiletten en het schoolplein."

Tijdens zogenaamde 'slaap uurtjes' zouden de meesters en juffen zelf ook slapen waardoor enkele van de kinderen ongestoord hun gang konden gaan. Eén van de meisjes die betrokken was bij het misbruik verklaarde het geleerd te hebben van een ander meisje.

Het meisje werd onlangs door een docent betrapt toen zij handelingen verrichte met de piemel van het ventje in de toiletten. In oktober werd zij naar een andere school gestuurd. Desondanks heeft de California Department of Social Services besloten de school per ingang van vrijdag te sluiten.


Met een nieuwsfilmpje over gebeurtenissen op de kleuterschool