Alle Super Bowl filmtrailers verzameld

Adverteerders spendeerden zoals ieder jaar wederom miljoenen dollars om hun reclamespotjes in de pauze van de Amerikaanse Super Bowl te mogen tonen. Hieronder vallen ook filmtrailers van aankomende blockbusters. Hier staan ze voor het gemak allemaal op rij.

J.J. Abrams gaat wederom het avontuur aan met een vervolg op zijn succesvolle reboot uit 2009. In Star Trek Into Darkness moeten Kirk en zijn bemanning op zoek naar een gevaarlijk massavernietigingswapen voordat het te laat is. Star Trek Into Darkness draait vanaf 6 juni in de Nederlandse bioscopen.


Goochelaar Oscar Diggs gelooft dat hij eindelijk eens het geluk aan zijn zijde heeft als hij terecht komt in de magische wereld van Het Land van Oz. Hier komt hij echter drie heksen tegen waar hij niet op gerekend had. Oz: The Great and Powerful draait vanaf 14 maart in de Nederlandse bioscopen.


Johnny Depp en Helena Bonham Carter zijn wederom op het witte doek te bewonderen in een film van Gore Verbinski. The Lone Ranger draait vanaf 7 augustus in de Nederlandse bioscopen.


De zoveelste film in de populaire Fast and the Furious-reeks komt er ook weer aan. Snelle auto's, mooie dames en explosieve actie. Meer van hetzelfde dus. Fast and Furious 6 draait vanaf 23 mei in de Nederlandse bioscopen.



Robert Downey Jr. kruipt wederom in het pantser van Iron Man in de nieuwe film in het superheldengenre. Dit keer is Mandarin (gespeeld door Ben Kingsley) het grote kwaad waartegen gestreden moet worden. Iron Man 3 draait vanaf 24 april in de Nederlandse bioscopen. 


In een race tegen de klok haast Brad Pitt zich om de wereld te beschermen tegen een zombieplaag in World War ZWorld War Z draait vanaf 4 juli in de Nederlandse bioscopen.

Dwayne Johnson speelt een toegewijde vader die undercover gaat in een drugskartel om zijn gearresteerde zoon vrij te krijgen. Snitch draait vanaf 18 april in de Nederlandse bioscopen.