Vujicevic: "Dit is echt klote"

Dario Vujicevic baalt van het feit dat Heracles zaterdag in de laatste minuut van de wedstrijd tegen Roda JC Kerkrade de winst uit handen heeft gegeven. "Natuurlijk sta ik hier met een zuur gevoel", vertelde de in Sarajevo geboren speler aan Eredivisie Live. "Als je in de laatste minuut de 3-3 om de horen krijgt, is dat heel zuur. We hebben gevochten als een team en zeker in de eerste helft goed voetbal gespeeld. Uiteindelijk haal je één punt, ik denk dat dat te weinig is."

"In de tweede helft ging Roda met twee lange spelers spelen en ze gingen veel kopduels aan. Misschien moeten wij dat beter uitverdedigen en meer aan voetballen toekomen, maar dat lukte niet. Als je dan in de laatste minuut zo'n tegendoelpunt krijgt, is dat echt klote."

"We voelden de drie punten uit onze handen glippen. We speelden op een moeilijk bespeelbaar veld en wilden graag voetballen. Dat lukte niet op dit veld. Uiteindelijk maakte Roda de 3-3, dat is echt ongelooflijk", besloot Vujicevic teleurgesteld zijn verhaal.