Lichaam dader schietpartij Phoenix gevonden

De Amerikaanse politie heeft donderdag een lichaam aangetroffen dat vermoedelijk van de dader van de dodelijke schietpartij een dag eerder is. Een man doodde woensdag één man en verwondde een ander ernstig.

Het voertuig van de 70-jarige Arthur Douglas Harmon werd aangetroffen in een parkeergarage. Het lichaam dat in de buurt werd aangetroffen, is vermoedelijk dat van Harmon. De man is door zelfdoding om het leven gekomen, aldus de politie.

Harmon trok woensdag aan het einde van een schikkingsgesprek over een juridische kwestie een wapen en schoot Steve Singer (48) neer. Die stierf enkele uren later. Advocaat Mark Hummels ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Ook een 32-jarige vrouw raakte gewond.

"We denken dat beide mannen het doelwit waren. Het was geen willekeurige schietpartij", zei politiewoordvoerder sergeant Tommy Thompson.

Harmon had volgens rechtbankdocumenten een gesprek met advocaten over een schikking in een aanklacht die hij vorig jaar indiende tegen een bedrijf. Singer was de directeur van het bedrijf en Hummels zijn advocaat.