Rihanna terug bij Chris Brown

Rihanna heeft eindelijk toegegeven dat ze weer een stel vormt met Chris Brown. In een interview met muziekblad Rolling Stone zegt de zangeres dat het haar niet interesseert wat de buitenwereld daarvan vindt. "Ik vind mijn eigen geluk belangrijker."

"Ik wil dat niemands mening mij in de weg staat", legt Rihanna uit. De zangeres werd de afgelopen tijd al regelmatig gezien met Brown, die haar in 2009 in elkaar sloeg. "Als het een vergissing blijkt te zijn, is het mijn eigen vergissing." De 24-jarige Rihanna was naar eigen zeggen jarenlang 'boos en gekweld'. "Nu leef ik mijn eigen leven en neem ik de gevolgen op me. Ik kan het aan."

Rihanna erkent dat haar relatie met Brown er voor de buitenwereld verre van rooskleurig uitziet. "Maar het is anders deze keer. We hebben niet meer de ruzies die we toen hadden en praten over dingen. We waarderen elkaar. We weten wat we hebben en dat willen we niet verliezen."

Als de 23-jarige zanger Rihanna ooit opnieuw slaat, kan hij het voorgoed vergeten. "Ik kan niet zeggen dat er nooit meer iets misgaat, maar ik weet vrij zeker dat hij daarvan zou walgen. Anders was ik dit nooit opnieuw met hem aangegaan."