Yolanthe aangenaam verrast door Istanbul

Yolanthe Sneijder-Cabau is aangenaam verrast door het leven in Istanbul. Ze verhuisde met haar man Wesley Sneijder van Milaan naar Istanbul, omdat de voetballer de overstap maakte van Internazionale naar Galatasaray. De Turkse hoofdstad is volgens Yolanthe misschien wel moderner dan de Italiaanse stad.

"Ik had dus verwacht dat het een heel groot verschil zou zijn. Ik moet je zeggen dat het eigenlijk zo ongelooflijk modern is dat het Milaan eigenlijk nog wel overtreft", zei ze dinsdagavond in RTL Boulevard. "Tot nu toe zien de vrouwen er veel gewaagder uit dan ik."

Yolanthe en Wesley hebben het naar hun zin in Turkije. De mensen van de club zijn 'echt heel behulpzaam' en Wesley heeft 'leuke collega's waar hij goed mee overweg kan'. "Wes is eigenlijk wel heel rustig", aldus de presentatrice. "Hij heeft het helemaal naar zijn zin en daar ben ik natuurlijk heel blij mee."

De twee verblijven nu nog in een hotel, maar zijn volop op zoek naar een eigen stulpje. Ze hebben hun zinnen gezet op een appartement en niet een groot huis. "Ik ben toch vaak alleen omdat Wes vaak op trainingskamp is", legt Yolanthe uit. "Dan voel ik me lekkerder, gezellig in een appartement."