Patricia Paay verkiest dochter boven vriend

Patricia Paay verkiest haar dochter Christina boven haar vriend Nicky. "Mijn dochter komt op de eerste plaats", zegt de 63-jarige Paay tegen De Telegraaf. "Christina is belangrijker dan Nicky."

Paay geeft toe dat ze ruimte nodig heeft in haar relatie. Haar geliefde brengt steeds meer tijd door in zijn eigen appartement. "Ik heb er gewoon niet meer zo'n zin in om iemand steeds om me heen te hebben. Ik wil meer ruimte hebben voor mezelf", vertelt de blondine. "Het is toch een zorg en je moet voortdurend rekening houden met elkaar."

Haar dochter Christina woonde een tijdje in Los Angeles en gaf onlangs aan weer naar Nederland te willen verhuizen. Ze kan de komende tijd op de steun van haar moeder rekenen. "Het is mijn kind en Christina verdient mijn volle aandacht", vertelt Paay.

Paay is blij dat ze tegenwoordig weer goed met haar ex Adam Curry door één deur kan. Onlangs gingen ze met hun dochter uit eten. "Toen we binnenkwamen in het restaurant draaide iedereen zijn hoofd om en zag je de mensen met elkaar praten", vertelt de zangeres. "Sommigen dachten natuurlijk dat Adam en ik weer bij elkaar waren. Het was hartstikke gezellig en zeker Christina heeft ervan genoten."