Advocate is Lindsay Lohan zat

Lindsay Lohan moet het voortaan doen zonder de advocate die haar vorige week redde. Shawn Holley heeft genoeg van Lohan en staat haar niet langer bij, vertellen ingewijden aan entertainmentwebsite TMZ. Holley kon vorige week nog voorkomen dat een arrestatiebevel voor Lohan werd uitgevaardigd.

Lohan stuurde Holley vorige week maandag de laan uit. Een dag later verscheen Holley toch in de rechtbank om een goed woordje te doen voor Lindsay, waarna de actrice de advocate smeekte terug te keren. Die smeekbeden hielpen niet. Holley is volgens TMZ druk doende met haar ontslag af te wikkelen.

Lindsay heeft al een nieuwe advocaat gevonden, Mark Heller. Hij is echter niet bevoegd om ook in Californië te werken. Vanwege de onduidelijkheid rond de advocaten van Lindsay, moet de actrice op 30 januari tekst en uitleg geven aan de rechtbank. Voor die zitting wil Holley, die nog veel geld tegoed zou hebben van Lohan, van de zaak af zijn.

Lohan heeft momenteel drie aanklachten aan haar broek hangen. De actrice, die sinds 2007 geregeld in aanraking met justitie komt, zou tegen de politie hebben gelogen over haar betrokkenheid bij een auto-ongeluk. Ook zit ze nog in een proeftijd omdat ze twee jaar geleden een dure ketting stal.