'Onderdeel tijdmachine gevonden'

In Siberië is onlangs een vondst gedaan waar wetenschappers hun hersenen over breken. Het gaat hier om een tandwiel van maar liefst 300 miljoen jaar oud. Mogelijk gaat het hier om een onderdeel van een ruimteschip of tijdmachine.

Een man uit Wladiwostok ontdekte het tandwiel in een samengeperst stuk kool. Dit is afkomstig uit een mijn. De beste man werd nieuwsgierig en besloot het naar een stel wetenschappers te brengen.

Het onderdeel heeft de vorm van een stuk tandwiel en bestaat voor 98 procent uit aluminium en 2 procent magnesium. Volgens de onderzoekers is het ding zo'n 300.000.000 jaar oud. Het onderdeel bestaat uit zes identieke tanden en is kunstmatig samengesteld en komt dus niet van nature voor.

Een ding kunnen de wetenschappers niet verklaren. Het tandwiel is afkomstig uit een tijd ver voor de eerste mens op Aarde leefde. Mogelijk is het dan ook afkomstig van een gecrashte UFO of zelfs een tijdmachine. De onderzoekers hebben nog wel enige tijd nodig om een verklaring te vinden voor het fenomeen.

Voor foto's, check het bronartikel