Austin Pettis naar Super Bowl Party

Het is de Super Bowl Party opnieuw gelukt een grote naam naar Nederland te halen. Niemand minder dan St Louis wide receiver Austin Pettis komt op 3 februari aanstaande voor een Meet & Greet, tijdens de enige officiele Super Bowl Party van Nederland. Pettis heeft de agenda vrijgemaakt om handtekeningen uit te delen en met Nederlandse fans op de foto te gaan.

Pettis zal dit op specifieke tijden tijdens het avondvullende programma doen. Voor de rest staat Pettis in de startblokken om oud-teamgenootCedric Febis de hand te schudden en de spannende titelstrijd tussen San Francisco 49ers en Baltimore Ravens te aanschouwen.

Pettis werd in de derde ronde van de 2011 NFL Draft gekozen door de Rams als talent van Boise State Broncos, het collegeteam waar ook de Nederlanders Ricky Tjong-a-Tsoe en Geraldo Boldewijn voor uit komen. Bij Boise had hij zich laten gelden als de All-time leader in receptions (229) en touchdown catches (39). Inmiddels is de ballenvanger van vaste waarde voor hoofdcoach Jeff Fisher. Pettis vergaarde in twee seizoenen in Missouri 57 catches voor 517 yards en vier touchdowns.