Meisje (13) heeft te dikke tieten (+ video)

Tammie Jackson uit de Amerikaanse staat Missouri wordt gepest. Volgens de pestkoppen heeft het 13-jarige meisje namelijk een te grote voorgevel. Haar school weet echter de oplossing: Tammie moet een borstverkleining ondergaan.

Het tienermeisje is op haar school het mikpunt van pesterijen. En dit alles om haar weelderige boezem. Moederlief kon het niet langer aanzien, en besloot contact op te nemen met de school.

Haar moeder stond met haar oren te klapperen na het advies van een medewerkster van de school te hebben aangehoord. De vrouw raadde haar doodleuk aan de borsten van haar dochter te laten verkleinen. Dit zou het pesten wel de kop indrukken, zo werd haar verzekerd.

Tammies moeder is woedend op de school. Des te meer omdat ook haar 9-jarige zoon wordt gepest. Hij heeft namelijk een litteken op zijn borst.

Volgens de school is de zaak nog in onderzoek. De moeder wil liever dat de scholieren beter worden geïnformeerd. "Laat hen weten dat lichamen van jonge mensen veranderen", vertelt ze. "Iedereen is verschillend."


Met ondersteunende video van de tieten...