Sekstape Twents tienermeisje in omloop

Een 19-jarig meisje uit Losser heeft aangifte gedaan bij de politie. Er is namelijk een seksfilmpje van de Twentse dat razendsnel wordt verspreid. De dame in kwestie is onlangs heimelijk gefilmd tijdens een vrijpartij.

Het tienermeisje had een tijdje geleden een wilde nacht met een andere Tukker. De jongen uit Glanerbrug wilde de seks voor het nageslacht te bewaren en besloot het geile onderonsje stiekem te filmen. Mogelijk uit wraak stuurde de knaap het filmpje naar zijn ex-vriendin, waarna de beelden razendsnel via Whatsapp werden gedeeld. Op internet kreeg het slachtoffer allerlei shit over zich heen en werd ze uitgemaakt voor alles wat maar mooi en lief is.

Het tienermeisje trok het niet langer en besloot aangifte te doen bij de politie, die inmiddels een onderzoek is gestart. "Via sociale media is vaak moeilijk te achterhalen wie verantwoordelijk is voor verspreiding", laat de Twentse politie weten. "Bovendien is van belang of het filmpje in besloten kring is doorgestuurd – bijvoorbeeld via besloten sites op Facebook – of dat het in het openbaar is verspreid. Daarnaast speelt voor de hoogte van de strafmaat ook mee of het slachtoffer wist dat ze werd gefilmd of dat dit heimelijk is gebeurd."

Ook de stiekeme filmer is inmiddels te grazen genomen. Het ouderlijk huis in Glanerbrug zou namelijk zijn besmeurd met verf.