Don Cheadle over Iron Man 3

Don Cheadle (Crash, Iron Man 2) zal weer te zien zijn in alweer het derde deel van de Iron Man-serie. Hij vertelt kort over wat we zoal kunnen verwachten van Iron Man 3.

"Ik mag niet vertellen dat hij Robert Downey Jr.'s personage afmaakt," grapt Cheadle over zijn rol als War Machine. "Is dat een spoiler? Dat zou wel een spoiler zijn geweest. Je wist dat die opmerking eraan kwam, je hebt de strips gelezen." Aldus Cheadle tegen een van de journalisten.

"Ik zal alleen zeggen dat de vriendschap tussen de twee alleen maar wordt versterkt," zo vervolgt hij iets serieuzer.  "De derde film is een stuk grootser en woester. Je krijgt gewoonweg meer."

Wanneer hem wordt gevraagd wat zijn kinderen ervan vinden dat hun vader in een superheldenfilm speelt, reageert hij door te zeggen dat zijn kinderen er niet zo ondersteboven van zijn als je zou denken. "Het maakt mijn kinderen niet zoveel uit. Ze willen nog steeds dat ik ze overal mee naar toe neem, of dat nu is om wat te eten of om naar de film te gaan. Ze hebben me nog niet gevraagd om hen ergens naar toe te vliegen in ieder geval."

Geregisseerd door Shane Black, met Gwyneth Paltrow, Ben Kingsley en Guy Pearce opent Iron Man 3 op 24 april 2013 in Nederland.