Rafael en Sylvie scheiden wel

Rafael van der Vaart is bij Sylvie op bezoek geweest. De Telegraaf schrijft woensdag dat de voetballer tweeënhalf uur bij zijn ex is gebleven, met wie hij zeven jaar getrouwd was.

Rafael bezocht hun penthouse in Hamburg, waar Sylvie met hun zoon blijft wonen. De voetballer heeft een appartement in de Duitse stad gekocht.

Sylvie en Rafael maakten begin deze maand bekend dat ze gaan scheiden. Ze lieten weten uit elkaar te zijn gegroeid. De Duitse krant Bild schreef eerder dat Rafael Sylvie met oudejaarsavond een klap zou hebben verkocht.

Update 13.53 uur
Volgens Bild kunnen de scheidingspapieren weer worden opgeborgen en de advocaatafspraken worden geannuleerd. "Ik ben zo gelukkig, we gaan het weer met elkaar proberen", aldus Sylvie tegen het Duitse kwaliteitsblad. De twee zouden nog te veel van elkaar houden om er nu al de brui aan te geven.

Update 19.17 uur
Bild heeft de uitspraken van Sylvie blijkbaar uit de dikke duim gezogen, gezien de voormalige tortelduifjes via hun management hebben laten weten dat ze zich niet hebben verzoend. Ook is er geen interview met de Duitse boulevardkrant geweest, zo is te lezen in Het Parool. Maar omwille van de verwarring laten ze tevens weten dat ze een verzoening op langere termijn niet uitsluiten. Volgt u het nog?