Moeder en dochter penetreren buurman

In het Ghanese Half Assini dient momenteel de rechtszaak tegen Madam Agnes Miezah Bazayi en haar dochter Georgina Morkeh Menlah. De 48-jarige vrouw en haar 18-jarige dochter hebben namelijk hun buurman snoeihard gepenetreerd.  Ezah Kojo kreeg door het tweetal een palmtak in zijn aars geschoven.

Kojo, van beroep visser, ergerde zich onlangs groen en geel aan een aantal palmtakken van de buren die over zijn tuin hingen. Hij besloot hierop een boomchirurg in te schakelen om de takken af te zagen. Toen de twee woedende vrouwen de beste man met een palmtak uit de boom joegen, weigerde hij de klus voort te zetten.

Kojo besloot hierop zelf maar in de boom te klimmen. Dat had hij beter niet kunnen doen, want de vrouwen wilden hem met dezelfde tak een pak billenkoek geven. Er ging echter iets mis, want de palmtak drong de anus van de arme drommel binnen. Hierbij liepen zijn darmen en kontgat ernstige schade op.

Zwaargewond werd de beste man naar verschillende ziekenhuizen vervoerd om hem weer enigszins op te lappen. Hij heeft gevochten voor zijn leven, maar het gaat nu redelijk met hem. Wel kan Kojo nooit meer op normale wijze een neger op de boot zetten. De artsen hebben namelijk een nieuwe anus gecreëerd in de buik van de Ghanees, waaruit hij voortaan kan schijten. De twee vrouwen zijn schuldig bevonden aan zware mishandeling.