Justin Timberlake brengt single uit

Justin Timberlake heeft een nieuwe single getiteld Suit & Tie uitgebracht. De Amerikaanse muzikant maakte het liedje samen met rapper Jay-Z. De 31-jarige zanger werkt ook aan een nieuw album. Zijn laatste plaat Future Sex/LoveSounds komt uit 2006. Timberlake richtte zich daarna vooral op zijn carrière als acteur.

Het nummer Suit & Tie werd zondagnacht officieel uitgebracht op iTunes. "Ik hoop dat het je op de juiste manier raakt", schrijft Timberlake aan zijn fans op zijn website. "Sommige mensen zullen me drie dagen bekritiseren, maar het was leuk, toch?" Het nummer is geproduceerd door Timbaland, de producent die ook zijn laatste album produceerde.

Timberlake maakt op zijn site ook bekend dat zijn nieuwe album The 20/20 Experience zal heten. De zanger, die vorig jaar trouwde met actrice Jessica Biel, laat weten in juni te zijn begonnen met het opnemen van zijn nieuwe plaat. "De inspiratie hiervoor kwam uit het niets, als ik eerlijk ben, ik verwachtte er niets van", aldus Timberlake.

The 20/20 Experience wordt het derde studioalbum van Timberlake. Volgens geruchten bevat het album ongeveer twintig nieuwe nummers. Het album komt later dit jaar uit, wanneer precies is nog niet bekend.


Justin Timberlake brengt single uit (Foto: Novum)