[Roddelcorner] Yolanthe blokkeert transfer, Ronaldo aangerand door Casillas

FOK!sport zal in 2013 soms net even anders zijn als de afgelopen jaren. Naast sportnieuws zal je op gezette tijden ook randnieuws tegenkomen. (Roddel)nieuws wat geen eigen bericht op onze sportsite waard is maar die we toch het vermelden waard vinden. Op dinsdag en vrijdag laten we jullie voortaan kennismaken met het leven dat de (top)sporters buiten de velden lijden.

Rafael en Sylvie zijn uit elkaar, dat zal niemand zijn ontgaan. Donderdag kwam in het nieuws dat Rafael zijn spullen gepakt heeft en naar een kleiner appartement in Hamburg is verhuisd. Sylvie en Damian blijven in het 400m² grote appartement dat het stel pas sinds kort bezit, Rafael woont in een huis dat de helft kleiner is. Voor foto's kijk je hier.

Gaan we het ook nog even kort over het andere Nederlandse glamourkoppel hebben dat deze week in het nieuws is. Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen waren in het nieuws vanwege de mogelijke transfer van Wesley naar Galatasaray. Wesley gaf eerder deze week al aan niet geïnteresseerd te zijn in een overstap naar Turkije. Nu lijkt een filmpje van zijn vrouw Yolanthe een definitieve streep door de transfer van Sneijder te zetten. In de Turkse media kwam een korte film van de Nederlandse actrice in het nieuws vanwege de erotische scènes die ze als moslima speelden. Of Wesley en Yolanthe in februari te zien zijn in Turkije durven wij nu wel te betwijfelen.

Ook in het buitenland zijn er roddels en opvallende filmpjes te vinden. Tijdens het gala waar de Gouden Bal werd uitgereikt aan Lionel Messi waren natuurlijk ook camera's aanwezig. Dat de camera's niks ontgaat blijkt ook nu weer. Iker Casillas knijpt de Braziliaanse legende Ronaldo in zijn kont terwijl de voormalig PSV'er geïnterviewd wordt. Mocht iemand de film willen zien. Klik dan hier

Uiteraard hebben we ook nog onze Belgische buren. We kunnen de beste grappen over ze maken maar de grootste grappen halen ze het liefst zelf uit. Yassine El Ghanassy, een Belgische voetballer van Marokkaanse afkomst werd in Frankrijk geflitst met liefst 222 kilometer per uur op de teller. De voetballer van het Engelse West Bromwich Albion verklaarde dat hij zich had vergist met mijlen. 

Dan nog even het volgende. Op Twitter zijn een hoop fakeaccounts aanwezig. Zo kennen we allemaal @infostradasports, die vele statistieken verzorgt. Daarvan is nu al een tijdje @infonadasports het fakebroertje. Enkele 'grappige' tweets kun je hieronder vinden.