Extra doelen fundraiser GameStick bekend

We hebben al de Ouya, een spelcomputer die opereert op het Android-besturingssysteem. Wat sommige van jullie nog niet wisten is dat er naast Ouya nog meer van dat soort consoles aankomen. Een daarvan, die nu nog in de kickstarter-fase zit, is de GameStick.

Het kickstarter-doel van honderdduizend dollar is al bereikt, maar laten we eerlijk zijn, het is altijd leuker om meer binnen te halen dan geplanned. Met dit in het achterhoofd heeft de ontwikkelaar van de GameStick de volgende mijlpunten toegevoegd aan het project.

Bij 320 duizend dollar krijgen kopers de optie om de GameStick in het zwart of wit aan te schaffen. Zodra de 450 duizend dollar bereikt is komen daar ook nog het kleurtje rood en een kleur die later bepaald kan worden op de Facebook pagina van Gamestick bij. Nu zal je waarschijnlijk denken, "Goh! Nieuwe kleurtjes, jippie!", maar het volgende doel is een stuk interesanter. Zodra de 560 duizend dollar bereikt is zal de ontwikkelaar namelijk op iedere GameStick een MicroSD-lezer plaatsen.

Om deze extra kosten wat makkelijker behaalbaar te maken, is er een nieuwe optie bijgekomen. Voor maar 89 dollar kan je een GameStick kopen, met een doorzichtige carry-case.