FOK! wat een weer...Kou nadert

Goedemorgen! Het koudere weer begint ons land nu echt te naderen. Later vandaag draait de wind naar het noordoosten toe en komt de aanvoer van de koude lucht op gang. Voordat het zover is valt er vanmiddag eerst nog wat regen.

De temperatuur loopt vanmiddag nog op naar 7 graden, maar voorlopig is dat de laatste keer. Morgen lijkt het al bij een graad of 3 te zullen blijven en in het weekend blijft het vooral in het oosten ook overdag licht vriezen. In de nachten zakken de temperaturen naar waarden tussen de -2 en -6 graden en plaatselijk nog iets kouder. Neerslag lijkt hierbij niet direct aan de orde te zijn en voor de sneeuwliefhebbers is dat jammer, terwijl dit juist weer goed nieuws is voor de schaatsers onder ons.  De wind uit het oosten stelt de komende dagen ook weinig voor en persoonlijk vind ik dat wel zo prettig.

Kijken we nog even iets verder op de weerkaarten dan is het nog niet helemaal zeker wat er precies gaat gebeuren. Er zijn een paar modellen die gaan voor iets zachter weer met winterse buien, maar er zijn ook een aantal modellen die het koude weer boven ons land houden. We wachten het rustig af.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

RegenachtigNat weer gisteren voor qltel op de A77 tussen Duitsland en Nederland

Oppassen
Soms was het oppassen geblazen voor qltel.