FOK! wat een weer...Eerst regen, later wat zon

Goedemorgen! We beginnen de dag met bewolking en regen, maar later op de dag wordt het droog en vooral in het westen kan het wel eens een heel aardige middag gaan worden met flink wat zon en maar weinig wind.

In de rest van het land duurt dat allemaal iets langer en in Limburg zit je vandaag als langste opgescheept met de bewolking en regen. In de avond zou er plaatselijk mist kunnen ontstaan. Verder is het de laatste dag dat we nog van het zachte weer kunnen genieten, want vanaf morgen beginnen de temperaturen te zakken. Vanmiddag is het nog rond de 8 graden, terwijl het morgen nog maar 5 graden is. In het weekend schommelen de temperaturen rond het vriespunt en in de nacht komt het vrijwel overal tot vorst. In het oosten en zuiden zou het wel eens tot matige vorst kunnen komen.

Bijzonder weer is het in het zuidoosten van Europa. Met een noordelijke stroming bereikte het koude weer zelfs Griekenland en Turkije. Op veel plaatsen viel hierbij ook sneeuw en zelfs in Athene en Istanbul heeft een sneeuwdekje gelegen. Tegelijkertijd viel er in het Midden-Oosten uitzonderlijk veel regen.

Nederland
:Meer weer op FOK!

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Tavira - PortugalWat een prachtige bloemen heb je in Portugal en KlapMongeaul ontging niets. Bijzonder mooie foto!