PSV doet bod op Maher

PSV heeft de jacht op Adam Maher opnieuw geopend. Rik Elfrink, PSV-watcher voor het Eindhovens Dagblad, meldde eerder vanavond dat de Eindhovenaren een bod van vijf miljoen euro bij de Alkmaarder formatie hebben neergelegd.

Daarnaast liet Elfrink ook weten dat technisch directeur Marcel Brands het bod heeft bevestigd. AZ gaf niet veel later te kennen niet akkoord te gaan met het bod. De verwachting is dat PSV het bod zal gaan verhogen, aangezien de talentvolle middenvelder hoog op het lijstje van de Eindhovenaren staat.

Het is niet de eerste keer dat PSV en Maher met elkaar flirten. Afgelopen zomer deden de Brabanders ook al een poging om de voetballer te strikken, maar tevergeefs. Nu lijkt de missie meer kans van slagen te hebben. Bovendien heeft de speler zelf al aangegeven open te staan voor een vertrek naar Eindhoven.

Mocht de transfer er daadwerkelijk komen, dan is Maher de tweede winterse aankoop van PSV. Eerder vandaag tekende Oscar Hiljemark, eveneens een middenvelder, een contract voor de duur van vierenhalf jaar.


PSV doet bod op Maher (Foto: Pro Shots)