'Zwangere vrouwen mogen het huis niet uit'

Zwangere vrouwen horen thuis te zitten en mogen zich vooral niet schuldig maken aan het enigszins hebben van een leven. Althans, dat zeggen mensen die zich uitspreken over de zwangerschap van ons aller Kim Kardashian. 

De 32-jarige Kim 'de kont' Kardashian maakte een paar dagen geleden bekend dat ze zwanger is van haar grote liefde Kanye West. Kim werd door Kanye bezwangerd na een bezoek aan het Vaticaan. 'Gaat heen en ga van bil', of zoiets. 

Kim ging op 31 december met Kanye naar een nachtclub in Las Vegas om het nieuwe jaar te verwelkomen. Nadat ze enkele foto's op Twitter en Instagram had geplaatst kreeg ze een flinke lading kritiek over zich heen. 

Zo zou ze een slechte moeder zijn door in de nachtclub aanwezig te zijn. "Ik bedoel, moet je wel naar een nachtclub gaan als je zwanger bent? Echt klasse.", aldus een bezorgde fan. Een ander wist daar nog aan toe te voegen de ze niet geschikt is om moeder te worden en dat ze veel te dik is. 

Gelukkig heeft Kim ook mensen die haar wel steunen in wat ze doet en vinden dat het strafbaar moet worden om mensen te  beledigen via internet. Vooral opmerkingen over haar lichaam schieten bij veel fans van Kim in het verkeerde keelgat. 

Kim lijkt zich niets aan te trekken van alle ophef rondom haar zwangerschap. Zo gaat ze nog elke dag braaf sporten en heeft ze een nieuwe vriendschap gesloten met een dolfijn. Foto's van Kim, haar kont en de dolfijn onder de link.