Stervende fan kreeg hele Star Trek-film te zien

Onlangs was al naar buiten gekomen dat J.J. Abrams tegemoet zou komen aan de wens van een aan kanker stervende Star Trek-fan. Die wilde graag de 9 minuten durende proloog zien van de nieuwe Star Trek-film Into Darkness die in sommige bioscopen voor The Hobbit getoond zou worden. Nu blijkt dat de fan de hele film heeft mogen zien, althans een ruwe versie ervan.

Natuurlijk waren nog niet alle special effects erin gemonteerd, maar de man, Daniel genaamd, heeft dus heel wat meer te zien gekregen dan de gemiddelde bioscoopbezoeker. Zijn vrouw: "We zijn natuurlijk gebonden aan een geheimhoudingsplicht, maar ik kan wel zeggen dat Daniel en ik immens hebben genoten, van zowel de film als het gebaar." 

Het balletje ging aan het rollen nadat een vriend van hem op Reddit had gepost dat de stervende man zo graag nog voor zijn dood de proloog van Star Trek: Into Darkness zou willen zien, maar de bioscoop in de buurt de clip niet vertoonde. Daniels vrouw zegt daarover: "Dit is een verhaal van wat de internetgemeenschap mijn man heeft gegeven, het verhaal van ons (en natuurlijk J.J. Abrams en Bad Robot), dat we dit mogelijk hebben kunnen maken."

 

Star Trek: Into Darkness Trailer