Vrouw op sterven na lapdance

Een 22-jarige stripteasedanseres uit Richmond Heights, in de Amerikaanse staat Ohio, is gisternacht zwaargewond geraakt tijdens het uitoefenen van haar beroep. Terwijl zij een klant verwende met een lapdance is Lauren Block van het balkon te pletter gevallen.

De vrouw was aan het werk in Christie’s Caberet in Cleveland, toen het noodlot zich rond 1 uur voltrok. De gealarmeerde politie ging eerst uit van een misdrijf. Eenmaal ter plaatse bleek het al snel om een mislukte lapdance te gaan.

Een getuige heeft de politie verteld dat hij op de eerste verdieping van de stripclub van Block een lapdance kreeg. "De getuige heeft verklaard dat de danseres de reling vasthield terwijl hijzelf met de rug tegen het balkon zat", zo laat de politie van Cleveland weten. "De vrouw was bezig met het afronden van een sprong of dansbeweging, maar viel met haar hoofd naar beneden over het balkon."

Vijf meter later raakte Block met haar hoofd de snoeiharde vloer. Ze is met ernstig hoofdtrauma afgevoerd naar het ziekenhuis. De stripteasedanseres verkeert nog altijd in levensgevaar. De politie heeft de zaak afgedaan als een verschrikkelijk incident.

Met een filmpje van het bizarre ongeluk