Jones garandeert volle inzet Stoke City

Op Nieuwjaarsdag neemt Manchester City het op tegen Stoke City. Kenwyne Jones, spits van The Potters, belooft The Citizens een pittige tegenstand. 

"We doen het erg goed. We hebben een paar uitgijdertjes gemaakt, maar de ploeg, de coach en de supporters verdienen waardering. De volgende wedstrijd is het belangrijkste duel voor ons, want we begeven ons op het terrein van de landskampioen", aldus Jones tegenover Sky Sports News.

"Bij Stoke City spelen we negentig minuten lang. Als we worden verslagen, dan worden we maar verslagen, maar zullen nooit opgeven. Dat past niet bij onze trots", zo vervolgt de aanvaller. "Dat is onze taak. Niemand wil verliezen, dus je gaat daar niet zomaar staan om vervolgens het verlies te accepteren."

Stoke doet het redelijk goed in de Premier League. De ploeg van Tony Pulis bezet momenteel de achtste plaats van de ranglijst. Voor City is het duel met Stoke van belang, aangezien voor de ploeg van Roberto Mancini de eerste plaats steeds verder uit het zicht raakt.