Sylvana Simons wacht met smart op zwarte gat

Sylvana Simons kan niet wachten tot ze het na haar deelname aan Strictly Come Dancing minder druk krijgt. "Iedereen waarschuwde mij dat ik na Strictly Come Dancing in een groot zwart gat zou vallen", zegt Sylvana voor de camera van Novum Nieuws. "Ik wacht er eigenlijk met smart op."

Desondanks geniet Simons. "Ik word voor zo veel gave evenementen gevraagd en ben druk met zo veel leuke dingen. Het is sinds Strictly een groot feest", zegt de 41-jarige presentatrice, die het in de finale van de AVRO-show aflegde tegen Mark van Eeuwen.

Op het persoonlijke vlak was de dansshow voor Sylvana 'een wedergeboorte'. "Ik heb mezelf opnieuw gevonden in de dans. Ik ben ooit professioneel danseres geweest in een totaal ander genre en ik dacht dat dat klaar was. Maar toen deed ik die dansschoenen aan voor Strictly en dat was gewoon weer business as usual."

Sylvana is niet van plan haar liefde voor dans en muziek ooit nog weg te laten sijpelen. "Dit heb ik opnieuw gevonden en ga ik nooit meer loslaten, ik heb mezelf opnieuw gevonden in de dans. Strictly Come Dancing is voor mij van onschatbare waarde gebleken."