De FOK! verkiezingen zijn er weer!

We hebben dit jaar al veel verkiezingen gehad. Nederland koos VVD en PvdA als grootste partijen, de Amerikanen verkozen Barack Obama tot hun commander-in-chief, en Estelle Cruijff verkoos Badr boven Ruud. Toch gaan de belangrijkste verkiezingen van het jaar pas beginnen: de FOK! verkiezingen.

Zoals elk jaar krijgt iedereen de kans op te stemmen op zijn of haar favoriete users, mods, nieuwsposters, onderdelen van de site en veel meer. Omdat we bij FOK! geen rekening houden met lange tenen of tere zieltjes, kun je zoals gewoonlijk ook op je minst favoriete users, mods, nieuwsposters, onderdelen van de site en nog veel meer stemmen.

Nou, zul je zeggen, ik ben verkocht! Waar en hoe kan ik stemmen? Dat is heel eenvoudig! Surf snel naar verkiezingen.fok.nl of, voor de luie mensen, klik op deze link. Daar kun je aanduiden of invullen wie het in jouw ogen verdient om iedere categorie te winnen.

Omdat het zo hoort, hebben we ook nog een aantal volledig onbetwistbare spelregels:

• Je mag niet op jezelf stemmen.
• Let goed op waar je op stemt! Bijvoorbeeld: 'Beste nieuwkomer 2012' moet dus een wel een registratiedatum uit 2012 hebben. 'Beste SA sport' moet dus ook SA sport zijn geweest in 2012 .
• Maak je niet druk om wat anderen van je stem vinden of van jou verwachten, je hoeft voor een ander je keuze niet aan te passen. Het is jouw keuze, so choose wisely.
• Nomineer niet steeds dezelfde user voor alle vragen of categorieën, op deze manier verpest je de stemming en dus tellen wij deze lijstjes niet mee.

Aarzel niet, want je hebt slechts tot één minuut voor middernacht op 31 december 2012 de tijd om te stemmen. Dan sluit de verkiezing, en gaat een gespecialiseerd team van wiskundigen, notarissen en Maurice de Hond-imitatoren de stemmen tellen. Of de crew doet het gewoon zelf, dat kan ook.

Het eerste deel van de uitslag zal op 1 januari in de loop van de dag verschijnen. Op het tweede gedeelte, de open vragen, zul je nog een weekje moeten wachten. Dat moet men immers met de hand nakijken.

Tenslotte heb ik nog één tip voor jullie: Ciappelletto is met twee p's, twee l's en twee t's. Veel plezier met stemmen!