FOK!filmtip van de dag: Harry Potters Nightmare

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien, vooral met de kerst. Het aanbod is enorm vandaag, maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daaraan een kado-tip. Valt er op kerstavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!

Vandaag krijg je een dubbele FOK!filmtip. Omdat de wereld de komende dagen toch even stilstaat bij de geboorte van Onze Lieve Heer hoef je vanavond toch niet vroeg naar bed. We hebben ons voor jouw gemak maar beperkt tot één zender en als je de titels ziet snap je vanzelf waarom. Allereerst beginnen we de avond om 20.30 uur met Harry Potter and the Sorcerer's Stone. De eerste in de Harry Potter-reeks en het is altijd leuk om Daniel Radcliffe en zijn vriendjes nog zo jong en onbezonnen te zien. Voor deze en de volgende film stem je af op Net5.

Aangezien de hele wereld morgenvroeg slaapt is er genoeg reden om je kerstpakket in zijn geheel te plunderen of nog een mok warme chocomel met slagroom klaar te maken voor de volgende film: The Nightmare Before Christmas van Tim Burton die aansluitend begint na Harry Potter om 23.35 uur.

We wensen je alvast een gezellige en hartverwarmende kerst. Te klef? Een magische en griezelige kerst dan. 

The Nightmare Before Christmas
The Nightmare Before Christmas