Branson eindelijk stewardess op vlucht AirAsia

Sir Richard Branson zal in mei 2013 eindelijk een oude belofte in gaan lossen. De miljardair had met Tony Fernandes in 2010 een weddenschap afgesloten dat degene die lager dan de ander zou eindigen in het Formule 1-constructeurskampioenschap stewardess zou zijn bij een vlucht van de vliegmaatschappij van de ander.

Branson hoopte dat Fernandes bij Virgin in actie moest komen, maar hij verloor, waardoor Branson nu als stewardess moet fungeren bij een vlucht van AirAsia. Branson was ten tijde van de weddenschap mede-eigenaar van Virgin Racing, nu Marussia F1 Team, terwijl Fernandes Lotus Racing, nu Caterham, bezit. Lotus eindigde in 2010 als tiende, terwijl Virgin als twaalfde en laatste werd geklasseerd.

De gentleman Branson wilde begin 2011 de belofte nakomen, maar een ski-ongeval gooide roet in het eten. Ook een datum begin juli van dat jaar werd niet gehaald. In mei moet de vlucht wel doorgaan, waarbij de tickets voor de vlucht per opbod verkocht gaan worden. Het geld zal naar een goed doel gaan.