[Serie A] Napoli laat zich verrassen door Bologna

Napoli heeft zondag verzuimd de tweede plaats in de Serie A terug te pakken. De Zuid-Italianen verloren in eigen huis met 3-2 van Bologna en blijven de nummer drie op een punt achter Internazionale. Koploper Juventus staat zeven punten voor op blauwzwarten uit Milaan.

Bologna ging in het San Paolo stadion in Napels dankzij een goal van Manolo Gabbiadini met een 1-0 voorsprong de rust in. Vlak na de thee bracht Alessandro Gamberini Napoli langszij en in de zeventigste minuut verzorgde Edinson Cavani de 2-1 voor de thuisploeg.

Die score leek de eindstand te worden totdat Bologna in de laatste vijf minuten een opleving kreeg. Panagiotis Kone maakte de 2-2 en in de laatste minuut was het Daniele Portanova die het San Paolo in rouw dompelde.

Napoli laat zich verrassen door Bologna (Foto: Novum)