Vukcevic bedankt Hoffenheim-fans voor steun

Boris Vukcevic heeft de fans van Hoffenheim bedankt voor hun steun tijdens zijn revalidatie. De 22-jarige middenvelder kan sinds kort weer zelf praten nadat hij na een zwaar auto-ongeluk eind september ongeveer zeven weken in coma lag. "Ik wil iedereen groeten en ze tegelijkertijd verzoeken me de nodige tijd en rust te geven om mijn weg in mijn leven terug te vinden", laat hij op de website van Hoffenheim weten.

Naast zijn verbale vaardigheden werkt Vukcevic tijdens zijn revalidatie ook hard aan het terugkrijgen van zijn beweeglijkheid. Het goede nieuws komt bij het slechtdraaiende Hoffenheim als geroepen. "Het was wekenlang nauwelijks te verwachten dat Boris' genezing zich zo positief zou ontwikkelen", laat technisch directeur Andreas Müller weten.

Müller en de inmiddels ontslagen trainer Markus Babbel gaan binnenkort op bezoek bij Vukcevic. Dat bezoek was al gepland, maar een definitieve datum is er nog niet. "De jongen heeft nog altijd heel veel rust nodig", verklaart Müller. "Iedere kleine opwinding kan voor hem nadelig zijn."


Vukcevic bedankt Hoffenheim-fans (Foto: Novum)