Angry Birds-film uit in 2016

Rovio Entertainment heeft vandaag bevestigd dat er een Angry Birds-film gaat komen. De producer voor deze film is John Cohen, die eerder werkte aan Despicable Me. Het is nog niet bekend wat het preciese verhaal zal worden, al kunnen we stellen dat er varkens eieren gaan stelen en vogels deze terug proberen te jatten.

Naast Cohen gaat ook David Maisel aan Angry Birds werken. Deze executive producer werkte eerder aan Iron Man en is ooit werkzaam geweest als hoofd van Marvel Studios. Rovio zal zelf de volledige kosten op zich nemen zodat ze altijd de controle blijven hebben over het geheel. Daarnaast willen ze hiermee ervoor zorgen dat de entertainment van de hoogste kwaliteit wordt.

Mikael Hed: "John is een zeer getalendeerde producer en we zijn blij dat hij onze groep komt uitbreiden. John's hands-on werk als producer gecombineerd met Maisels kennis over het runnen van een studio zijn garantie dat deze film een succs moet gaan worden. Beide professionals hebben de visie en kunde om geweldige dingen klaar te spelen."

Angry Birds de film moet in 2016 uit gaan komen.