'Adele riskeert boete over aangifte zoontje'

Er hangt Adele mogelijk een boete van duizend pond boven het hoofd, omdat ze haar zoon nog steeds niet heeft aangegeven. De zangeres beviel op 19 oktober jongstleden van haar eerste kind. 

Een ingewijde verwacht echter niet dat Adele en haar geliefde Simon Konecki direct in de problemen komen. "De politie zal morgen niet bij ze op de stoep staan", voorspelt een bron in de Britse boulevardkrant The Sun.

Adele en haar man hadden een termijn van 42 dagen om hun zoon aan te geven. De zangeres heeft deze termijn inmiddels overschreden: ze is 51 dagen geleden bevallen. "De meeste ouders geven hun kind binnen een paar weken aan omdat het leuk is om te doen", gaat de ingewijde verder. "En omdat er een boete van maximaal duizend pond op staat als ze het niet doen. Maar er zijn tal van redenen waarom ouders te laat zijn en miljoenen koppels wachten heel lang."

Adele heeft zich nog niet uitgelaten over de geboorte van haar nakomeling: het is nog onbekend hoe het kereltje heet en of de bevalling gunstig is verlopen.