Estelle Cruijff mist Badr Hari vreselijk

Estelle Cruijff heeft het erg zwaar nu haar vriend Badr Hari weer in de bak zit. "Ik mis hem vreselijk, om dat gevoel kan ik niet heen. Er zijn avonden waarop mijn hoofd huilend op het kussen belandt", zegt ze volgens RTL Boulevard in de nieuwe Beau Monde.

De socialite vertelt dat ze soms met de kickbokser mag bellen en één keer per week gaat ze op bezoek. "De momenten waarop ik hem mag vasthouden, zijn momenten waarop ik bijna licht geef van geluk. Daar teer ik dan de hele week op."

Cruijff, die in juni bekendmaakte te gaan scheiden van Ruud Gullit, wil Hari deze week verrassen. "Begin december is Badr jarig en ik wil niets liever dan mijn liefde voor hem tonen door iets bijzonders te doen", vertelt ze. "Door met een vliegtuig vol rozenblaadjes over hem heen te vliegen, bijvoorbeeld. Ik moet alleen nog even uitzoeken aan welke kant van het gebouw zijn raam dan uitkijkt."

Hari zit sinds eind juli vast vanwege een aantal geweldsdelicten, maar was onlangs een weekend vrij. Hij werd weer opgesloten omdat hij de voorwaarden voor zijn vrijlating had overtreden. Volgens Estelle hebben alle gebeurtenissen hun relatie sterker gemaakt. "We zijn al zo veel intiemer geworden, we hebben onze relatie naar een volgend level getild."