THQ Humble Bundle laat aandelen stijgen

De aandelen van THQ zijn gestegen na de release van de Humble Bundle, een actie die eens in de zoveel tijd gestart wordt om goede doelen te ondersteunen. Dit keer was THQ bereid om goede doelen, en zo blijkt ook zichzelf, te helpen.

In de bundel zijn spellen als Darksiders, Company of Heroes, Company of Heroes: Opposing Fronts, Company of Heroes: Tales of Valor, Metro 2033, Red Faction: Armageddon en als je meer dan de gemiddeld geboden prijs gaf: Saints Row: The Third. De bundel heeft de eerste 16 uur zo'n twee miljoen dollar opgeleverd voor goede doelen. 

De aandelen van THQ stonden op 28 november, voor de release van de bundel, op 1,07 dollar. Op 29 november bij de release van de bundel werden ze 1,60 dollar waard. Dat is een stijging van bijna 38 procent. Op vrijdag de 30ste waren de aandelen nog 1,45 dollar waard, nog steeds een stijging voor de release van de bundel. Tot nu toe is er drie miljoen dollar opgehaald met iets meer dan een half miljoen digitale exemplaren die met het pay-what-you-want-principe zijn verkocht.

De aandeelhouders zijn in ieder geval te spreken over de actie. Wat vind jij van de Humble Bundle voor pc?

Saints Row: The Third